·Presentació


·Reformes


·Promocions


·Cuines i lavabos


·Anuncis


·Mobiliari especialitzat


·Contacte

Avui en dia, arreu cada vegada són més les empreses que es dediquen a realitzar reformes a pisos, cases, xalets, etc. però entre aquestes cal destacar Torecons 2000, Amb una experiència de més de vint anys en el mercat com a especialista en reformes integrals de la llar, té especial sensibilitat amb les persones amb problemes de mobilitat.


Ubicada al municipi de Santa Cristina d'Aro, Baix Empordà, recentment ha signat un acord per la comercialització en exclusiva dels productes que ofereix l'empresa Help Concept, fabricant i distribuïdors de mobiliari adaptat, dissenyat seguint les més estrictes normes de seguretat i complint amb totes les homologacions requerides a la CE.

Les solucions que presenten no fan tan sols referència a un nou disseny de mobiliari sinó també a la inclusió d'aplicacions en domòtica i facilitat del moviment de cadascuna de les peces que el composen. Mitjançant sistemes activats per comandament el mobiliari respon per situar cadascun dels elements que el composen a una distància òptima que permet al usuari tenir una major capacitat d'accés.

Torecons 2000, sensible amb la possibilitat d'oferir noves soluciones adaptades, disposa a les seves oficines de Santa Cristina d'Aro d'una extensa exposició d'aquest tipus de mobiliari, amb la finalitat que els usuaris puguin provar i valorar de primera ma la practicitat i comoditat que representen a l'hora de dur a terme les accions més comunes de la vida quotidiana i així triar la opció que més els convingui d'un ampli catàleg de propostes.

Mobiliari Especialitzat

Ctra C-250, Km 27,7 (Paraje Solius) - Nave 3-A          ·           17246 Santa Cristina D’aro           ·           Tel./Fax 972.835.992           ·           Mvl.639383826